Welkom bij

Exercitium_Logo_transparent_72.png
 

Exercitium is een nieuwe gecertificeerde opleiding ontwikkeld door toptrainer Radmilo Soda, gericht op personal trainers of fitness trainers die personal trainers willen worden.

 
 
soda.jpg

Hoe graag wil je van mij leren?

Ik ben Radmilo Soda, Kroaat van geboorte maar lang genoeg in NL om Nederlander te zijn.
Als personal trainer, help ik mensen om fitter te worden. Door middel van sport verleg ik mijn grenzen om elke keer een stukje verder te gaan en beter te worden. Wat wil ik bereiken met Exercitium? Zoveel mogelijk personal trainers opleiden tot TOP personal trainers. Aan jou de keuze of jij van mij wilt leren!

 
 

Over de opleiding

Exercitium is een cursus die dieper ingaat op bepaalde onderwerpen met betrekking tot de werking van het menselijk lichaam in combinatie met training. Door het aanreiken van de juiste kennis en je te leren hoe je deze kennis in de praktijk toegepast kan worden kunnen we jouw skills als personal trainer naar een hoger level tillen!

 


01.png

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen binnen de personal training, of je nou een personal trainer bent met een basisopleiding of een fysiotherapeut die graag gerichter met patiënten wil kunnen trainen. Je hebt echter wel bepaalde basiskennis met betrekking tot fysiologie en training nodig om deel te kunnen nemen aan de cursus.


Toelatingseisen

Hierbij de basiskennis met betrekking tot fysiologie en training nodig om deel te kunnen nemen aan de cursus.

 • Fit!Vak B

 • NASM

 • Chivo (PT Essentials)

 • Overload (T.O.P. Trainer Level A)

 • AALO Personal Trainer (Level 4)

 • Cios niveau 4 met fitness profiel (vanaf laatste studiejaar)

 • ALO (vanaf tweede studiejaar)

 • Fysiotherapie (vanaf tweede studiejaar)

soda-toelating.jpg

Cursusdata

Schrijf je snel in en zorg dat jij straks één van de personal trainers bent met een Exercitium diploma! De eerste cursus is met succes van start gegaan in oktober 2018. Hieronder staan de data van de cursusdagen voor 2019 en 2020:

Er is plek voor 20 cursisten en vol = vol!

 

2019

2020

 
 
 1. 22 sept

 2. 29 sept

 3. 6 okt

 4. 27 okt

 5. 3 nov

 6. 10 nov

 7. 24 nov (examen)

 1. 2 feb

 2. 9 feb

 3. 16 feb

 4. 8 maart

 5. 15 maart

 6. 22 maart

 7. 5 april (examen)

 1. 3 mei

 2. 10 mei

 3. 17 mei

 4. 7 juni

 5. 14 juni

 6. 21 juni

 7. 5 juli (examen)

 1. 27 sept

 2. 4 okt

 3. 11 okt

 4. 1 nov

 5. 8 nov

 6. 15 nov

 7. 29 nov (examen)

De cursusdagen zijn altijd op een Zondag
De lessen beginnen om 10:00 en duren tot ongeveer 17:00


banner-lift.png

GEEF JE OP VOOR
een van ONZE OPEN DAGen!

Kom naar een van onze volgende open dag-sessies. De eerstvolgende is al op 22 juni 2019. Je hoort dan in meer detail wat de cursus inhoudt, je bent in de gelegenheid om vragen te stellen en vervolgens krijg je samen met de andere deelnemers een uur training van Radmilo. Je kunt kosteloos aan deze sessies deelnemen. De sessies zijn van 14:00 – 16:00 uur in onze studio aan de Falckstraat, Amsterdam.

Hoe heb je onze open dag ervaren?

Op de open dag kwam al gauw naar voren dat er zoveel meer is als de basis en wordt je geprikkeld je verder te ontwikkelen. Bijv. het analyseren van lichaamshouding van je klant krijgt ruim aandacht, hetgeen bij mijn voorgaande opleidingen (Fitvak A&B) weinig attentie heeft gehad. Personal training is mijns inziens nu eenmaal geen One Fits All dus met Exercitium op zak hoop ik nog preciezer maatwerk te kunnen leveren.
— Irene P.
Zeer prettige open dag. Leuke, interactieve manier van presenteren. Eigenlijk heel motiverend!
— Julian da S.

De locatie

Alle cursusdagen zullen plaatsvinden bij ons in de studio. Voor bedrijven, er is mogelijk om op eigen locatie onze cursus te geven. Voor meer informatie DOWNLOAD onze cursus brochure of neem contact met ons op.


Wat anderen zeggen over Radmilo

T’is er maar eentje die Soda!
— Rhoda K.
Wil je getraind worden door Radmilo Soda? dan moet je accepteren dat het geen pretje wordt maar door het resultaat zal je dat snel weer vergeten!
— Jesse vd B
Bij Radmilo werken de 3 polen in harmonie: training, voeding en mentale coaching. Hij stelt die drie bij jou zo af dat alles samenwerkt.
— Marc H

studio.jpg

Brochure

Als je meer wilt weten en kan je niet naar onze Open Dag komen, vraag hier dan onze cursusbrochure aan!


Testimonials

De cursus Exercitium was voor mij dé opleiding om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen als personal trainer. De perfecte mix van theorie en praktijk leert je om je echt te verdiepen in het vak en de cursus heeft mij geholpen mijn kennis en vaardigheden uit te breiden. Les van de besten, een goede organisatie en een gezellige, relaxte sfeer heeft mij gegeven wat ik zocht.
— Annemieke Vermeer, maart 2019
 
Ik was op zoek naar een opleiding die mij nóg meer onderscheidde van andere personal trainers en die heb ik in Exercitium gevonden. De verdieping in de begeleiding van de klant, de schema’s (energiesystemen versus trainingsvormen), de leefstijl- en fase van de klant zijn o.a. de grote pluspunten voor mij persoonlijk. Buiten dat is de sfeer bijzonder prettig, de docenten zijn erg behulpzaam (ook buiten de trainingsdag om) en de verdeling theorie/praktijk is prima. Als je meer uit jezelf wilt halen als professional, dan is deze cursus zeker aan te bevelen. 
— Fatima de Ron, maart 2019
 
De Exercitium cursus kan ik iedereen aanraden die op het hoogste niveau het personal trainer vak wil uitoefenen. Ik heb deze cursus als zeer intensief en leerzaam ervaren. Het verrijkt je kennis over het menselijk lichaam waardoor je nog beter maatwerk kan leveren. Het team van Soda Bodyfit is zeer gedreven, erg professioneel en daarnaast ook heel leuk om mee te werken. De sfeer tijdens de intensieve opleidingsdagen is heel goed. Als je van dit vak houdt is het de allerbeste opleiding!
— Anouk Zwiers, oktober 2018
 
De cursus heeft mij veel verdieping en nieuwe kennis gegeven. Dit komt door de cursusopbouw en de actieve manier van lesgeven. Die is heel erg praktijkgericht, waarbij je de opgedane kennis direct met de andere cursisten in de praktijk brengt. Door de wetenschappelijke onderbouwing zit er veel verdiepende stof in de cursus. Zo ga je veel dieper in op inspanningsfysiologie, anatomie en trainingsleer. Iedere trainingsdag word je uitgedaagd om een nog betere PT’er te worden. Ik vind het belangrijk om mezelf als PT’er te blijven ontwikkelen. En dat doe je met Exercitium!
— Irene Phijffer, oktober 2018

De klas van maart/april 2019


bg-inschrijven.jpg

Klaar om te investeren in je Personal Trainer carrière?

Schrijf je dan snel in want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.