Welkom bij

Exercitium_Logo_transparent_72.png
 

Exercitium is een nieuwe gecertificeerde opleiding ontwikkeld door toptrainer Radmilo Soda, gericht op personal trainers of fitness trainers die personal trainers willen worden.

 
 
soda.jpg

Hoe graag wil je van mij leren?

Ik ben Radmilo Soda, Kroaat van geboorte maar lang genoeg in NL om Nederlander te zijn.
Als personal trainer, help ik mensen om fitter te worden. Door middel van sport verleg ik mijn grenzen om elke keer een stukje verder te gaan en beter te worden. Wat wil ik bereiken met Exercitium? Zoveel mogelijk personal trainers opleiden tot TOP personal trainers. Aan jou de keuze of jij van mij wilt leren!

 
 

Over de opleiding

Exercitium is een cursus die dieper ingaat op bepaalde onderwerpen met betrekking tot de werking van het menselijk lichaam in combinatie met training. Door het aanreiken van de juiste kennis en je te leren hoe je deze kennis in de praktijk toegepast kan worden kunnen we jouw skills als personal trainer naar een hoger level tillen!

 


01.png

Voor wie?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen binnen de personal training, of je nou een personal trainer bent met een basisopleiding of een fysiotherapeut die graag gerichter met patiënten wil kunnen trainen. Je hebt echter wel bepaalde basiskennis met betrekking tot fysiologie en training nodig om deel te kunnen nemen aan de cursus.


Toelatingseisen

Hierbij de basiskennis met betrekking tot fysiologie en training nodig om deel te kunnen nemen aan de cursus.

 • Fit!Vak B

 • NASM

 • Chivo (PT Essentials)

 • Overload (T.O.P. Trainer Level A)

 • AALO Personal Trainer (Level 4)

 • Cios niveau 4 met fitness profiel (vanaf laatste studiejaar)

 • ALO (vanaf tweede studiejaar)

 • Fysiotherapie (vanaf tweede studiejaar)

soda-toelating.jpg

Cursusdata

Schrijf je snel in en zorg dat jij straks één van de eerste personal trainers bent met een Exercitium diploma! De eerst cursus is met succes van start gegaan in oktober 2018. Hieronder staan de data van de cursusdagen voor 2019:

Er is plek voor 20 cursisten en vol = vol!

2019

 1. Zondag 3 maart

 2. Zondag 10 maart

 3. Zondag 17 maart

 4. Zondag 7 april

 5. Zondag 14 april

2019

 1. Zondag 22 september

 2. Zondag 29 september

 3. Zondag 6 oktober

 4. Zondag 27 oktober

 5. Zondag 3 november


De cursusdagen zijn altijd op een Zondag
De lessen beginnen om 10:00 en duren tot ongeveer 17:00


banner-lift.png

GEEF JE OP VOOR
een van ONZE OPEN DAGen!

Kom naar een van onze volgende open dag-sessies. De eerstvolgende is al op 13 april 2019. Je hoort dan in meer detail wat de cursus inhoudt, je bent in de gelegenheid om vragen te stellen en vervolgens krijg je samen met de andere deelnemers een uur training van Radmilo. Je kunt kosteloos aan deze sessies deelnemen. De sessies zijn van 14:00 – 16:00 uur in onze studio aan de Falckstraat, Amsterdam.

Hoe heb je onze open dag ervaren?

Op de open dag kwam al gauw naar voren dat er zoveel meer is als de basis en wordt je geprikkeld je verder te ontwikkelen. Bijv. het analyseren van lichaamshouding van je klant krijgt ruim aandacht, hetgeen bij mijn voorgaande opleidingen (Fitvak A&B) weinig attentie heeft gehad. Personal training is mijns inziens nu eenmaal geen One Fits All dus met Exercitium op zak hoop ik nog preciezer maatwerk te kunnen leveren.
— Irene P.
Zeer prettige open dag. Leuke, interactieve manier van presenteren. Eigenlijk heel motiverend!
— Julian da S.

De locatie

Alle cursusdagen zullen plaatsvinden bij ons in de studio. Voor bedrijven, er is mogelijk om op eigen locatie onze cursus te geven. Voor meer informatie DOWNLOAD onze cursus brochure of neem contact met ons op.


Wat anderen zeggen over Radmilo

T’is er maar eentje die Soda!
— Rhoda K.
Wil je getraind worden door Radmilo Soda? dan moet je accepteren dat het geen pretje wordt maar door het resultaat zal je dat snel weer vergeten!
— Jesse vd B
Bij Radmilo werken de 3 polen in harmonie: training, voeding en mentale coaching. Hij stelt die drie bij jou zo af dat alles samenwerkt.
— Marc H

studio.jpg

Brochure

Als je meer wilt weten en kan je niet naar onze Open Dag komen, vraag hier dan onze cursusbrochure aan!


bg-inschrijven.jpg

Klaar om te investeren in je Personal Trainer carrière?

Schrijf je dan snel in want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.