DOCENTEN

Exercitium is ontwikkeld door een team van ervaringsdeskundigen en wetenschappers. Hierdoor bestaat de cursus uit een combinatie van wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring. Hieronder volgt een korte voorstelronde van het team achter Exercitium:

 

 
IMG_8673.JPG

Radmilo Soda

Radmilo Soda is Personal Trainer en Lifestyle coach. Hij is ondernemer en eigenaar van Soda Bodyfit, zijn studio in Amsterdam voor personal training, voeding en lifestyle. Radmilo is ook bekend van het televisie programma Obese en auteur van twee boeken: Echt Radmilo dat in 2014 verschenen is en MOMS, het boek voor een gezonde en fitte zwangerschap dat eind 2016 is verschenen. Zijn passie en missie: mensen inspireren en ondersteunen bij het volgen van een gezond leven in een gezond lichaam.

 
Varios-285.jpg

Tess Glastra van LooN

Tess heeft de opleiding bewegingswetenschappen gevolgd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is sinds 2015 werkzaam bij Soda Bodyfit. Van jongs af aan is zij altijd al geïnteresseerd geweest in sport en heeft lange tijd gevoetbald. Zij vindt het leuk om de link te leggen tussen wetenschap en praktijk. "Er is veel kennis beschikbaar en dit wordt alleen maar meer. Men heeft echter niet zo veel aan kennis als je niet weet hoe je deze in de praktijk kunt toepassen". Tijdens het ontwikkelen van de cursus heeft zij geprobeerd om wetenschappelijke inzichten toegankelijk en toepasbaar te maken voor personal trainers. Op deze manier hoopt Tess haar steentje bij te kunnen dragen aan het vergroten van het niveau van personal training in Nederland.

 
Varios-308.jpg

Gerard van der Poel

drs. Gerard van der Poel is bewegingswetenschapper, gespecialiseerd in de Inspanningsfysiologie. Hij werkt sinds 1993 vanuit eigen bedrijf Infomotion op het snijvlak van wetenschap en praktijk. Gerard is een zeer ervaren en kundig docent en presentator. Hij geeft lezingen en verzorgt van bij- en nascholingen op het gebied van Inspanningsfysiologie & Trainingsleer. Gerard van der Poel is (mede-)auteur van 7 (leer)boeken en van vele artikelen in diverse vaktijdschriften.